Apartman VIP

smještaj banja luka

Classic triple room

Klassic triple room

Delux double room

apartments banja luka

Deluxe dvokrevetna soba

Smještaj Banja Luka

Naši apartmani su namijenjeni za prenoćiste jedne ili više osoba. Prijatan ambijent, pogled sa terase i sam sadržaj apartmana učinice Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim.

Smještaj Banja Luka

Posjetite nas i učinite Vaš boravak još prijatnijim

“Apartmani Majstorović” nude sve što i hotelski smeštaj, ali po pristupačnijim cenama. Svakako, ono što sve apartmane koje izdajemo na dan ili duže karakteriše, su prijatan i uredan …

Naši apartmani se nalaze uz samu rijeku Vrbas, saznajte više o našoj ljepotici?

Vrbas je brza planinska rijeka sa nekoliko pjenušavih i divljih sekcija i brzih padova i spada u nekoliko najatraktivnijih rijeka stepena težine 3-4 u Evropi. Vrbas usijeca dva kanjona – kanjon Tijesno (5km) i kanjon Podmilačje (8km). Dužina koja se koristi za vodene avanturističke sportove iznosi 31 km (od brane Bočac do centra Banjaluke).
Međunarodna klasifikacija težine vodotoka je stepen 3-4, a na nekim rutama 1-2, što daje mogućnosti kako za divlju avanturu i navalu adrenalina tako i za mirnije porodično uživanje u svim aktivnostima. Zavisno od otvaranja brane, protok vode varira od 25-100 m3, a u proljeće je više od 500 m3. Temperatura vode ljeti je iznad 17°C a vazduha iznad 30° C, što omogućava ugodno plivanje i boravak na vodi.
Da li znate za neki sličan centar gdje je moguć noćni rafting, cayaking ili canoeing?